untitled.png

röviden rólunk

      

 

„Jó bornak nem kell cégér”. De a jó fűrészárunak sem kell a cégér.

 

Ezzel a mottóval köszöntöm kedves látogató.

Már sok éve állunk a faipar szolgálatában, ez passzió és szakma. Több évtizedes faipari, erdészeti és fafeldolgozással kapcsolatos tapasztalattal ajánljuk termékeinket és szolgáltatásunkat. Ha kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen állunk rendelkezésére.
Elsősorban szélezett tölgy fűrészáru a specialitásunk mely speciálisan a Castro Wood igényeit takarja, de ha egyéb fafajtával kapcsolatban van kérdése, nyugodtan hívjon!
Főtermék: szélezett és szélezettlen tölgy fűrészáru. Továbbá gerenda és oszlop, rövid és hosszú faáru, raklap alapanyag és egyéb fatermékek.
Bízok benne, hogy hamarosan üzleti kapcsolatba léphetünk.

Üdvözlettel:

Lesták Imre - sales manager

untitled.png

A Szadawood Kft. 2019 tavaszától a Castro Wood Floors több mint 40 éves múlttal rendelkező Portugál padlógyártó kizárólagos magyarországi képviselője. Cégünk tölgy fűrészáru alapanyag felvásárlás és padló késztermék értékesítésben is érdekelt, így tölgy feldolgozásban érdekelt fűrészüzemek jelentkezését várjuk és szeretnénk felvenni a kapcsolatot belsőépítészekkel, generálkivitelezőkkel, építőipari szereplőkkel és készpadló telepítésben érdekelt cégekkel. 

Kérem nézze meg tölgy fűrészáru  felvásárlási ajánlatunkat: 

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram
Ön megálmodja
mi megtervezzük
és megalkotjuk

hívj minket

+36 70 636 1107

+36 20 333 5336

RÓLUNK